Clubs de Lectura

La biblioteca compta amb 7 clubs de lectura. Per inscriure-us podeu omplir aquest formulari o contactar amb la biblioteca.

Club de lectura Infantil

El Club de lectura infantil és una iniciativa conjunta de la Biblioteca Carles Morató i de la Regidoria d'Educació, a través del Pla Educatiu d'Entorn, per fomentar el plaer de la lectura i compartir-lo amb altres companys. Està adreçat a nens i nenes que cursen 4t, 5è i 6è i es troben setmanalment els dijous de 17.30 a 18.30h. El grup està dinamitzat per Laura Aguilà.
Lloc: 
Saló de les Homilíes d'Organya

Properes Sessions

dt. 16 abr.
18:30

Club de lectura juvenil

El Club de lectura juvenil és una iniciativa conjunta de la Biblioteca Carles Morató i de la Regidoria d'Educació, a través del Pla Educatiu d'Entorn, per fomentar el plaer de la lectura i compartir-lo amb altres companys. Està adreçat a joves a partir de 1r d'ESO i es troben l'últim dijous de cada mes de 16.00 a 17.00 h. El grup està dinamitzat per Maria Josep Figueras, professora de l'Institut Francesc Ribalta.
Lloc: 
Sala de treball en grup

Properes Sessions

dt. 16 abr.
18:30

Lectures

Club de lectura d'àlbums il·lustrats

El Club de lectura d'àlbums il·lustrats està adreçat a persones adultes interessades en aquesta tipologia d'obres. S'analitzen àlbums il·lustrats tant pel que fa a l'autoria i el contingut, text i imatge, com el que fa referència a les característiques físiques. Les trobades són mensuals, el primer dimarts de cada mes de 19 a 20h. a la Biblioteca. El grup està dinamitzat per Ester Barniol.
Lloc: 
Saló de les Homilíes d'Organya

Lectures

Club de lectura fàcil en català

El club, amb la col·laboració del Servei Comarcal de Català del Solsonès, està adreçat a totes aquelles persones que estan aprenent català i que volen millorar la fluïdesa en l'ús de la llengua. Es llegeixen lectures adaptades i en versió original que faciliten la comprensió de l'obra i l'aprenentatge de l'idioma. Les trobades són un cop al mes, els dimarts al matí de 10 a 11.15h. al Saló de les Homilies d'Organyà de la Biblioteca, i el grup està coordinat per la Neus Ollé.
Lloc: 
Saló de les Homilíes d'Organya

Lectures

Club de lectura d'anglès

El club està adreçat a persones amb un nivell mitjà B2 d'anglès, professors de l'idioma i aquells que el tenen com a llengua materna. Es llegeixen novel·les en anglès, i la tertúlia també es desenvolupa en anglès. Les trobades són el tercer dimarts de cada mes de 21 a 22.30h. al Casal de cultura (sala del costat de la ràdio). El grup està dinamitzat per la Carme Vendrell i l'Alba Santaeulària, professores d'anglès.
Lloc: 
Casal de Cultura i Joventut

Club de lectura de dones

El club de lectura de dones està adreçat a les dones lectores. Les trobades son setmanals els dimarts de 18:00 a 19:30, a la sala de treball en grup de la Biblioteca. La conductora del club és l'escriptora local Maria Dolors Guàrdia. El seu blog és: Llegint de tot i més! (https://claustrellort.wixsite.com/my-site)
Lloc: 
Sala de treball en grup

Club de lectura de la gent gran

El club, en col·laboració amb la Regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament de Solsona, està adreçat a persones majors de 60 anys. Les trobades són cada dilluns al matí, de 9.30 a 11h. al Saló de les Homilies d'Organyà de la Biblioteca, i el grup està moderat per l'escriptor local Felip Vendrell.
Lloc: 
Saló de les Homilíes d'Organya