II Calidoscòpia - La comuntiat invisible, psicosociologia de la comunitat sorda. Anna Navau, Roser Cases i Javier Capdevila

Una intèrpret i una professora de signes LSC i un ramader i funcionari municipal de Lleida comparteixen taula per donar visibilitat a la comunitat sorda. Ho fan en la segona sessió del cicle de conferències 'Calidoscòpia'.
La comunitat sorda viu darrera una cortina d'etiquetes i malentesos que gairebé mai no es corresponen amb la realitat. Ser sort comporta un esforç constant per vèncer els prejudicis imposats per la societat. En parlaran al cicle Calidoscòpia Anna Nabau, intèrpret de llengua de signes catalana (LSC), Roser Cases, sorda de naixement, treballadora d'Amisol i professora de LSC, i Javier Capdevila, sort, funcionari a l'Ajuntament de Lleida i ramader.

Calidoscòpia és un programa per als divendres d'octubre dirigit pel filòsof Víctor Pérez i coordinat per la Biblioteca Carles Morató amb el suport de la regidoria d'Afers Socials, el Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal i Amisol. L'objectiu de la segona edició, titulada "La fecunditat de pensar des dels marges", continua sent el de promoure el debat sobre la diversitat posant el focus en temes i col·lectius silenciats i marginats.

dv. 11 oct. 19:00
Xerrada
Saló de les Homilíes d'Organya
Adult
Gratuït