II Calidoscòpia - L'alcoholisme passiu, reflexions sobre alcohol i cultura. Anna Punsoda

La filòsofa, periodista i escriptora Anna Punsoda estrena el cicle de conferències que posa l'accent en temes i col·lectius silenciats.
Autora de la novel·la Els llits dels altres, la filòsofa, periodista i escriptora Anna Punsoda (Concabella, 1985) imparteix la conferència "L'alcoholisme passiu, reflexions sobre alcohol i cultura" en el marc del segon cicle Calidoscòpia. Hi abordarà l'alcoholisme com un fenomen quotidià que, precisament per això, passa inadvertit, i reflexionarà sobre com la cultura ha reflectit aquest tema i fins a quin punt la imatge que en rebem s'ajusta a la realitat quotidiana.

Calidoscòpia és un programa per als divendres d'octubre dirigit pel filòsof Víctor Pérez i coordinat per la Biblioteca Carles Morató amb el suport de la regidoria d'Afers Socials, el Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal i Amisol. L'objectiu de la segona edició, titulada "La fecunditat de pensar des dels marges", continua sent el de promoure el debat sobre la diversitat posant el focus en temes i col·lectius silenciats i marginats.

dv. 4 oct. 19:00
Xerrada
Saló de les Homilíes d'Organya
Adult
Gratuït